Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Câteva cuvinte despre cum te poate ajuta sistemul de cunoaștere Cheile Genelor, elaborat de Richard Rudd și când va debuta seria de cursuri online dedicate celor 3 secvențe: Activare, Venus și Perlă.
Curs online Cheile Genelor cu Adrian Constantinescu

Așa cum o rachetă are nevoie de o cantitate considerabilă de combustibil pentru a învinge gravitația, la fel și tu, ca om, ai nevoie să faci un efort pentru a părăsi zona de confort și pentru a te propulsa către un nivel mai înalt de conștiință și o viață mai bună.

Adeseori, zona de siguranță include și o serie de compromisuri pe care continui să le faci și cu care nu te simți bine. La o primă vedere pare mai ușor să rămâi pe loc decât să ai curajul să faci o schimbare și să te avânți într-o zonă nouă și necunoscută, unde nimeni nu îți garantează succesul.

Din fericire, sistemul de profilare al Cheilor Genelor îți pune la dispoziție o hartă care te poate duce în siguranță la destinație. Ea îți arată cu punct și virgulă care sunt acele calități cu care te-ai născut și pe care, dacă le recunoști și le pui în aplicare, te pot conduce cu ușurință în acea parte a vieții în care poți obține maximum de rezultate cu efortul minim investit. Totodată, îți semnalează și acele capcane în care ești predispus să intri și să investești greșit, în direcții sterile, din care nu crește nimic. Într-un univers inteligent, și Slavă Domnului că așa a fost creat, nimic nu este menit să se dezvolte risipind combustibilul vieții.

Sistemul Cheile Genelor

cheile-genelor-adn

Pentru cei care nu cunosc este bine de știut că această cale de cunoaștere, adusă la lumină în spiritualitatea contemporană de misticul britanic Richard Rudd, are rădăcini străvechi în I-Ching, astrologie și mai nou, Human Design. Acest sistem de autocunoaștere pune în evidență mecanismul holografic, fractal, prin care matricele chimice prezente în ADN-ul uman la nivel microcosmic produc efecte la nivel macro, în relațiile sociale, de familie și cu noi înșine.

Dacă te întrebi care este motivul pentru care ai urma cursul online Cheile Genelor, atunci te invit să citești în continuare. 

Utilitatea practică a acestui tip de cunoaștere

Scopul Căii de Aur a Cheilor Genelor este Ieșirea din predeterminarea aparentă și paradoxal fatalistă a codului genetic cu ajutorul unui set de instrumente practice. 

De ce am vrea să facem acest lucru? 

Pentru că ADN-ul generează efecte în corpul fizic și în întreaga realitate pe măsura calității vibraționale a gândurilor, emoțiilor și atitudinii cu care îl hrănim, determinându-ne să ne asumăm consecințele propriilor alegeri. Ieșirea din predeterminarea genetică se face prin inițierea în cele trei secvențe: Activare, Venus și Perlă, fiecare dintre acestea abordând aspecte specifice celor trei planuri ale existenței – fizic, emoțional și mental.

Profilul Hologenetic

În cadrul Secvenței de Activare, fiecare participant primește în avans profilul hologenetic personal, calculat pe baza datelor de naștere. Este o hartă” care acoperă toate cele trei secvențe și care ne pune la dispoziţie adevărate “semne de circulaţie” ale menirii și evoluție noastre. Cu ajutorul reperelor sale, putem identifica cu acuratețe tiparele de umbră ascunse și putem converti energia care le alimentează în daruri minunate ce înfloresc din ADN-ul nostru. Când reuşim să ne identificăm drumul, existenţa devine o succesiune de sincronicităţi care ne aduc împlinire și bucurie. Astfel, ne eliberăm creativitatea de sub tirania lipsei de timp şi a muncii asidue, și, în consecință, manifestând-o la potențialul ei maxim.

Curs online Cheile Genelor (August - Decembrie 2023)

Pe data de 5 august 2023 voi relua cursul online Cheile Genelor – Calea de Aur începând cu primul modul, Secvența de Activare. Prin această secvență vom “părăsi în siguranță gravitația” și ne vom avânta pe o cale ce te va ajuta în primul rând să trăiești mai conștient și mai avizat despre realele provocări pe care viața ți le pune în față și cum să le depășești. Cu această secvență, predată într-un mod simplu, pragmatic și prietenos, vei pune bazele pe care vei putea construi în continuare în orice domeniu al vieții: carieră, relații și bunăstare.

Pentru mai multe detalii legate cursul curs online Cheile Genelor și cele 3 module dedicate fiecărei secvențe în parte, te invit să consulți descrierea evenimentelor publicată pe pagina mea de Facebook: 

Beneficiile participării la curs

Această cunoaştere poate fi abordată direct şi pragmatic, iar rezultate palpabile apar în timp scurt. Nu sunt necesare cunoştinţe prealabile de genetică și nici ani îndelungaţi de practică spirituală. Beneficiile sale sunt:

 • Conştientizarea cauzelor tiparelor comportamentale repetitive blocante;
 • Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconştiente;
 • Regenerarea vitalităţii şi sănătăţii la toate nivelurile (fizic, emoțional și mental);
 • Gestionarea și valorificarea tuturor provocărilor vieţii în scop evolutiv, de pe poziţia unui nivel mai înalt de conştiinţă;
 • Dobândirea unei înţelegeri noi asupra sentimentelor de vinovăţie;
 • Creșterea nivelului de toleranță și de înțelegere față de diverse tipuri de personalitate;
 • Stoparea transmiterii tiparelor emoţionale şi mentale către generaţiile viitoare;
 • Vindecarea arborelui genealogic;
 • Reprogramarea ADN-ului potrivit integrării unui nou nivel de conştiinţă planetară;
 • Conştientizarea responsabilităţii individuale în procesul ascensiunii omenirii.

Concret și bine de știut privitor la curs

Scurt și concret, în cadrul acestui curs, participanții vor primi:

 • Cunoaștere — Te vei familiariza cu noțiunile de bază și modul în care funcționează acest sistem de cunoaștere; aceste informații te vor ajuta ca ulterior să continui pe drumul evoluției tale personale, lucrând și în mod individual cu instrumentele oferite;
 • Profilul Hologenetic personal & interpretare — Înainte de începerea cursului online Cheile Genelor, vei primi harta ta hologentică; 
 • Interpretarea profilul hologenetic — Vei beneficia de interpretarea profilului aferent secvenței studiate de către Adrian Constantinescu, de recomandări personalizate și vei avea posibilitatea de a primi răspunsuri la eventualele întrebări ce pot să apară.
 • Lucrul individual cu Cheile Genelor — odată ce ai participat la acest curs, înțelegând principiile de funcționare, poți folosi pentru studiul aprofundat cele 3 cărți scrise de Richard Rudd, dedicate fiecărei secvențe în parte.
 
Privitor la participare și modul în care se va desfășura cursul online Cheile Genelor:
 • Participare — La acest curs poate participa orice doritor care simte că rezonează cu acest sistem, dar este bine să precizez că pentru a fructifica cât mai mult această cunoaștere, este de preferat să începi cursul cu Secvența Activare, iar ulterior să urmezi secvențele Venus și Perlă; de asemenea, poți urma și cursurile din această serie pe care le susțin în diverse orașe din România;    
 • Desfășurare — Online, platforma ZOOM; link-ul pentru curs va fi furnizat fiecărui participant în parte ulterior înscrierii; aplicația se descarcă gratuit de pe zoom.us, și poate fi accesată de pe desktop/ laptop. Pentru urmări cursul de pe telefon este de preferat să folosiți versiunile de aplicația mobilă ZOOM (disponbil pentru iOS & Android).
 
Despre sistemul de cunoaștere Cheile Genelor puteți afla mai multe informații citind articolul Cheile Genelor – conduita interioară care ancorează frecvențe superioare la nivelul corpului fizic și al ADN-ului uman, pe care l-am publicat pe site-ul Chakana.ro. 
 
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Știri. Noutăți. Evenimente.

#dezvoltarepersonală #evoluție #spiritualitate

Aici poți să descoperi care sunt tehnicile și sistemele de cunoaștere pe care Adrian Constantinescu le împărtășește în cadrul cursurilor, taberelor inițiatice și altor și evenimente pe care le organizează. În plus, am adunat aici o serie de interviuri pe care le-a acordat, dar și articole pe care le scrie celor care se află pe calea transformării de sine.

Trezirea inimii — Litera ALFA a registrului cunoașterii

Trezirea inimii — Litera ALFA a registrului cunoașterii

A trăi în inimă nu este o simplă metaforă, iar Trezirea Inimii Iluminate este o cale prin care poți împlini acest deziderat.

Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Câteva cuvinte despre cum te poate ajuta sistemul de cunoaștere Cheile Genelor, elaborat de Richard Rudd și când va debuta seria de cursuri online dedicate celor 3 secvențe: Activare, Venus și Perlă.

Ce înseamnă să trăiești în inimă

Ce înseamnă să trăiești în inimă

Interviu acordat de Adrian Constantinescu lui Alexandru Răducanu, gazda emisiunii Jurnal de Business, difuzată la postul de televiziune Canal 33.

Adrian Constantinescu

„Atunci când toate formele de frică și de exaltare părăsesc complet omul, ceea ce rămâne este iubirea.”

© 2023. Adrian Constantinescu. Toate drepturile rezervate.