Trezirea inimii — Litera ALFA a registrului cunoașterii

A trăi în inimă nu este o simplă metaforă, iar Trezirea Inimii Iluminate este o cale prin care poți împlini acest deziderat.
Trezirea Inimii Iluminate

Astăzi am simțit să vă povestesc în câteva cuvinte despre Trezirea Inimii Iluminate, un sistem de cunoaștere, formalizat sub acest nume ca urmare a muncii de peste 30 de ani a lui Drunvalo Melchizedek, fondatorul Școlii Reamintirii (School of Remembering). Este foarte probabil ca unii dintre voi să fi auzit de prestigioasa sa lucrare de geometrie sacră „Floarea Vieții” sau alte lucrări precum Spațiul Sacru al Inimii” , Șarpele de lumină” sau Uroborosul mayaș”, toate lecturi folositoare celor aflați pe calea transformării de sine. 

Trezirea inimii și trăirea în inimă

Drunvalo Melchizedek - a trăi în inimă

Dacă ar fi să aruncăm o privire extrem de atentă și să pătrundem în profunzimile diverselor practici de dezvoltare și transformare personală, vom constata, așa cum mi s-a întâmplat și mie, că toate vorbesc despre „trezirea inimii”„activarea inimii” sau „deschiderea inimii”.  Toate trei sunt expresii diferite care vorbesc însă despre aceeași realitate. Cu alte cuvinte, trezirea inimii este cheia principală a decriptării oricărui tip de cunoaștere, acest lucru fiind accesibil oricărui om, prin deschiderea portalului inimii. Prin intermediul său, putem accesa noi perspective asupra universului, scopului și sensului vieții pe Pământ. De aceea, oricât de multe școli ezoterice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, deschiderea inimii reprezintă, ceea ce-mi place să numesc, litera Alfa a registrului cunoașterii. Cu alte cuvinte, doar înțelegând și activând geometriile arhetipale ale corpului de lumină uman, începând cu câmpurile inimii, putem recunoaște firul roșu ce străbate orice sistem spiritual autentic. 

Înainte de a introduce câteva noțiuni esențiale care conturează sistemul de cunoaștere Trezirea Inimii Iluminate, simt să fac o precizare importantă. 

Drunvalo Melchizedek are marele merit de a fi reușit să adune acele practici ale cunoașterii și înțelepciunii ancestrale, așezându-le însă în acea formă ușor accesibilă omului contemporan, astfel încât acesta să poată realiza reconectarea inimii cu creierul și, drept consecință, să poată ieși din natura duală a realității abordate fără discernământ.

Este cu mulțumire și recunoștință pentru Drunvalo Mechizedek, faptul că azi ne bucurăm prin cursul Trezirea Inimii Iluminate ne putem bucura de o inițiere care, cu secole și milenii în urmă, era rezervată doar unui grup restrâns de aleși. Cunoașterea, practicile specifice și inițierea primită de către grup sunt profund transformaționale la nivel individual, contribuind nu doar evoluția personală, ci și la procesul de ridicare a nivelului conștiinței umane în general. 

Trezirii Inimii Iluminate - noțiuni fundamentale

Privind cu atenție în jurul nostru, putem constata că străduințele și eforturile pe care le depunem se concentrează cu precădere spre influențarea laturii exterioare a realității. Ne luptăm, ne străduim, alergăm uneori cu disperare chiar să aranjăm” lumea înconjurătoare, totul pentru a reuși să atragem fericirea, echilibrul și armonia. Uităm faptul că energiile subtile sunt cele care dețin cu adevărat monopolul creației”, iar acest fapt explică de ce toate aceste străduințe, mai devreme sau mai târziu se năruie și ajungem să trăim experiențe repetitive, extenuante. Este momentul să acceptam faptul că rezultatele durabile sunt date de acele străduințe guvernate de inteligența inimii.

Trezirea Inimii Iluminate este astăzi unul dintre cursurile clasice ale spiritualității contemporane care de mai bine de două decenii a reușit să trezească zeci de mii de conștiințe. Aș putea spune chiar că acest curs a rămas de-a lungul anilor una dintre cărămizile fundamentale ale cunoașterii îmbrățișate de cei dedicați creșterii spirituale. Mai este cunoscut, popular, drept cursul de Merkaba”, deoarece principala temă de cunoaștere și finalitatea procesului vizează reactivarea corpului de lumină uman, prezent în multe tradiții străvechi sub numele de Merkaba.

A trăi în inimă - scop și esență

Dincolo de părțile tehnice și teoretice, valoarea practică a cursului constă în capacitatea sa de a ne învăța cum să trăim în inimă și cum să fructificăm energiile ei creatoare. 

Spre deosebire de creația născută de la nivelul minții, creația din inimă este expresia dorințelor sufletului, așadar este durabilă în timp și servește fără echivoc binelui nostru suprem. 

Micul Spațiu Sacru al Inimii

Micul Spațiu al Inimii este un portal către sursa creației, iar a trăi în afara sa menține omul la periferia unei vieți împlinite, aliniate geniului nativ și misiunii personale. Culturi indigene ale lumii, mai puțin dezvoltate tehnologic, dar mai evoluate din punct de vedere spiritual, cunosc puterea acestui portal și din acest motiv acordă o importanță majoră preocupării de a trăi în inimă. Acest lucru ajută indivizii să-și mențină un nivel vibrațional ridicat, să depășească condiționările ego-ului și să rămână conectați la conștiința planetară colectivă. Numai din perspectiva serviciului oferit întregului o creație poate fi validată și apreciată și, în consecință, un destin să fie simțit ca împlinitor. În noile energii ale Gaiei acest lucru a ajuns evident pentru cei aflați în curs de trezire și în însuși ADN-ul uman are loc un proces de scindare, de cernere a grâului de neghină”. Pur și simplu, supraviețuirea mecanismelor sociale competitive, exclusiviste și bazate pe frică, nu mai sunt sustenabile și orice vehicul care continuă să mențină aceste principii decadente este sortit perimării.

Merkaba — Corpul de lumină

Ne aflăm deja în mijlocul acestui proces în care, la scara planetară se produce o diviziune a speciei, iar ADN-ul uman trece prin profunde transformări și schimbări de direcție. Doar noi, cu liberul nostru arbitru putem decide pe care ramură a acestui „divorț mistic” dorim să ne implicăm. Pe cea care conduce la extincție? Sau pe cea rezervată evoluției și creșterii? Mai mult decât atât, fie că realizăm sau nu, suntem co-creatori ai noilor energii planetare, iar folosirea conștientă și corectă a structurilor noastre subtile este acum un imperativ. Așadar, cunoașterea corpului de lumină uman (Merkaba) este o necesitate. Doar așa vom putea să ne adaptăm schimbărilor care pregătesc un nou salt al nivelului de conștiință.

În pofida aparențelor și a naturii înșelătoare a realității văzute prin filtrul fricii, când pare că totul este fără speranță și scăpat de sub control, acest proces subtil de decantare a frecvențelor se petrece chiar sub ochii noștri, în familiile noastre, în corpul și-n ADN-ul nostru. Structura corpului de lumină, Merkaba, așa cum Dumnezeu l-a creat, este un canal desăvârșit, perfect, ca aceasta lucrare să se împlinească. Dacă geometria sa nu este însă înțeleasă, ea va rămâne doar în stadiul de germene, iar realitatea exterioară pe care o vom crea va rămâne doar o spoială firavă față de măreția visului pe care omul îl poate atinge. Și, atunci nu ar avea niciun rost să fim nemultumiți de realitatea în care trăim. Ea va reflecta întotdeauna gradul de conștiență pe care îl vom aduce în noi, curajul investit în cunoașterea de sine și hotărârea de a acționa pentru susținerea misiunii personale, în momentul în care o vom fi identificat.

Concret și bine de știut privitor la curs

Cursul Trezirea Inimii Iluminate  este o experienţă transformatoare vie, paşii esenţiali care jalonează întregul proces fiind:

  • Reamintirea a cine suntem cu adevărat, dincolo de eticheta ego-ului;
  • Înţelegerea procesului ascensiunii;
  • Recunoaşterea structurilor corpului de lumină ca aspecte ale Universului Holografic;
  • Vindecarea traumelor emoţionale şi recunoaşterea tiparelor limitative;
  • Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii şi în Micul Spaţiu;
  • Reconectarea inimii cu creierul;
  • Activarea Razelor de Lumină, a celui de-al Treilea Ochi și a Haloului Uman;
  • Înţelegerea procesului creaţiei din inimă şi experimentarea lui;
  • Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Întregul demers al cursului Trezirea Inimii Iluminate are în vedere reamintirea şi reconectarea. Odată ce structurile subtile ale corpului sunt reconectate conştient cu geometriile arhetipale care au creat Universul, de la atomi la galaxii, sistemul uman demarează un proces radical de reconstrucţie. Şi, nu în ultimul rând, se reconstruieşte calea prin care spiritul este repus în rolul de coordonator autentic al destinului, eliberat de interferenţele reiterante ale minţii.

 

P.S. Dacă aceste informații ți-au trezit curiozitatea, simți că rezonezi, poți citi articolul Trezirea Inimii Iluminate – cheia decriptării oricărui tip de cunoaștere, publicat cu ceva timp în urmă pe site-ul de dezvoltare personală chakana.ro. Iar, în cazul în care simți că această cunoaștere este pentru tine, atunci te aștept cu inima deschisă la cursul de Merkaba pe care-l voi susține în perioada 3-5 noiembrie 2023 la București. 

 

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Știri. Noutăți. Evenimente.

#dezvoltarepersonală #evoluție #spiritualitate

Aici poți să descoperi care sunt tehnicile și sistemele de cunoaștere pe care Adrian Constantinescu le împărtășește în cadrul cursurilor, taberelor inițiatice și altor și evenimente pe care le organizează. În plus, am adunat aici o serie de interviuri pe care le-a acordat, dar și articole pe care le scrie celor care se află pe calea transformării de sine.

Trezirea inimii — Litera ALFA a registrului cunoașterii

Trezirea inimii — Litera ALFA a registrului cunoașterii

A trăi în inimă nu este o simplă metaforă, iar Trezirea Inimii Iluminate este o cale prin care poți împlini acest deziderat.

Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Câteva cuvinte despre cum te poate ajuta sistemul de cunoaștere Cheile Genelor, elaborat de Richard Rudd și când va debuta seria de cursuri online dedicate celor 3 secvențe: Activare, Venus și Perlă.

Ce înseamnă să trăiești în inimă

Ce înseamnă să trăiești în inimă

Interviu acordat de Adrian Constantinescu lui Alexandru Răducanu, gazda emisiunii Jurnal de Business, difuzată la postul de televiziune Canal 33.

Adrian Constantinescu

„Atunci când toate formele de frică și de exaltare părăsesc complet omul, ceea ce rămâne este iubirea.”

Noutăți

Cele mai recente articole publicate de Adrian pe website.  Știri privitoare la evenimentele pe care le organizează în întreaga țară. 

Link-uri externe

O scurtă selecție de articole semnate de Adrian Constantinescu care au apărut în diverse publicații online. 

© 2023. Adrian Constantinescu. Toate drepturile rezervate.