Noutăți @ Adrian Constantinescu

Articole. Interviuri. Seminarii, cursuri, tabere.

Aici poți să descoperi care sunt tehnicile și sistemele de cunoaștere pe care Adrian Constantinescu le împărtășește în cadrul cursurilor, taberelor inițiatice și altor și evenimente pe care le organizează. În plus, am adunat aici o serie de interviuri pe care le-a acordat, dar și articole pe care le scrie celor care se află pe calea transformării de sine.

Curs online Cheile Genelor cu Adrian Constantinescu
Cursuri

Cheile Genelor – o nouă serie de cursuri online

Câteva cuvinte despre cum te poate ajuta sistemul de cunoaștere Cheile Genelor, elaborat de Richard Rudd și când va debuta seria de cursuri online dedicate celor 3 secvențe: Activare, Venus și Perlă.

Interviuri

Ce înseamnă să trăiești în inimă

Interviu acordat de Adrian Constantinescu lui Alexandru Răducanu, gazda emisiunii Jurnal de Business, difuzată la postul de televiziune Canal 33.

Shape
Shape
Adrian Constantinescu

„Atunci când toate formele de frică și de exaltare părăsesc complet omul, ceea ce rămâne este iubirea.”

Noutăți

Cele mai recente articole publicate de Adrian pe website.  Știri privitoare la evenimentele pe care le organizează în întreaga țară. 

Link-uri externe

O scurtă selecție de articole semnate de Adrian Constantinescu care au apărut în diverse publicații online. 

© 2023. Adrian Constantinescu | Toate drepturile rezervate. | Materialele publicate pe acest site pot fi preluate parțial în limita a 250 de semne, cu precizarea sursei și link activ la pagină. Nu pot fi reproduse integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul prealabil scris al proprietarului.