11- 17 SEPTEMBRIE 2023

Arta Respirației Conștiente
– Tabără de practică intensivă

Vino cu noi în Tabăra de Respirație Conștientă așezată în oaza de liniște
și aer curat de la Lotrioara pentru a învăța cum să-ți gestionezi corect
propria #RESPIRAȚIE, unicul proces fiziologic prin intermediul căruia
ai acces la sănătate fizică, stabilitate emoțională și claritate mentală.

Așează-ți viața pe o nouă fundație!

Pe lângă valoarea tehnicilor în sine și impactul lor la toate nivelurile ființei, a experimenta și a deprinde arta Respirației Conștiente în cadrul unei tabere intensive are avantaje incontestabile. A condensa informațiile și practicile într-un spațiu și timp dedicate, a avea continuitate, focus și perseverență cu acest tip de practică, atrage procese de transformare interioară marcante.

#Respirație Conștientă #tehniciderespirație #respirăcorect  #transformare #schimbare  #dezvoltarepersonală #evoluție #staredebine 

Dezvoltare personală. Cunoaștere. Relaxare.

Hotel River Retreat Transilvania Health & SPA, Lotrioara, Sibiu

Vom petrece aceste zile la gazdele noastre primitoare de la Hotelul River Retreat Transilvania Health & SPA, unde bucatele sunt delicioase, liniștea este o binecuvântare, iar râul Lotrioara traversează proprietatea și răcorește zilele călduroase. Camerele primitoare au vedere la munte, balcon comun și conexiune wi-fi. Preparatele gustoase sunt pregătite în casă cu produse locale și proaspete.  

În plus, experiențele de lucru cu tehnicile Respirației Conștiente vor fi susținute și potențate de aerul curat și toate facilitățile de relaxare pe care le avem la dispoziție. Mai mult decât atât, accesul la saună, jacuzzi și piscină este inclus în prețul pachetului.

— Testimoniale

Câteva dintre mărturisirile participantelor și participanților la seminariile și cursurile organizate de Adrian Constantinescu de-a lungul timpului. Aceste gânduri au fost împărtășite ca urmare a participării lor la diverse seminari, meditații, cursuri și grupuri de practică precum: Trezirea Inimii Iluminate (Merkaba), HeartMath, Imageria Inimii, Cheile Genelor, Original Feeling Touch, Respirație Conștientă și Holistică, Kriya Yoga și Tao.

Bine te găsesc om minunat și suflete dragi!! Uauuuuu!!! Am participat la aceasta sesiune a fost magnific! Pot să afirm din toată inima că am participat la foarte multe sesiuni foarte profunde în viața mea și revelatoare, însă aceasta a fost de o complexitate și profunzime uluitoare, atât de binefăcătoare, eliberatoare și vindecătoare, incluzând străbunii, familiile noastre… absolut toată ființa de la Creație! Revelațiile și imaginile se revărsau ca o ploaie Binefăcătoarea, iar Lumina se amplifica și încet a cuprins în strălucire fiecare suflet creat, începând cu mine, familia mea, cei din sală și apoi se extindea până s-a finalizat cu toată planeta, Creația… Am trăit Împreună cu partenerul meu experiențe inedite, iar el, în provocarea de sănătate prin care trece, a trăit transformări și rezultate incredibile, vizibile, măsurabile și reale în noaptea de după sesiune. Vă îndemn pe fiecare dintre voi să experimentați și să participați la o asemenea sesiune! Nu vă puteți imagina ce miracole se eliberează și ce beneficii va aduce. Mulțumim cu recunoștință înaltă Adrian! 🙏💗🙏

Flavia Lațcu Freudenstadt, Germania

Așa cum mi-am imaginat anterior, respirația este crucială în viața noastră și poate vindeca multe … A fost foarte intens ceea ce s-a întâmplat la nivel emoțional. Pentru mine a fost o deblocare, o vindecare a propriei nașteri, o revenire la prima mea Respirație în această viața.

Veronica Elisabeta Trandafir București

Lucrul alături de Adrian este o plăcere, am descoperit în el un om cald, în dăruire față de cei din jur, capabil să-l înțeleagă pe fiecare în punctul în care se află și să fie în stare să vorbească fiecăruia pe limba lui. Ce apreciez din tot sufletul la el este că mi-a fost exemplu pentru ce înseamnă să-l împuternicești pe celălalt, să-i dai încredere, să-i încurajezi independența și să-l îndrumi spre libertate.

Laura Irina Dumitrescu București

(...) îl descoperisem pe cel ce avea să-mi faciliteze accesul, Adrian Constantinescu, pe care-l urmărisem în niște emisiuni despre care nici chiar el nu-și mai amintea ... Ca un student sârguincios, mi-am notat cărțile despre care Adrian a spus că i-au fost de folos, le-am citit, digerat și aplicat în viața mea. Inutil să spun că nu mai sunt același om! Sunt altfel! Sunt FERICITĂ! Pentru mine, Adrian este maestrul pe care orice elev îl primește atunci când este pregătit! Iar cursul pentru Trezirea Inimii este fabulos ... Nici măcar nu există cuvinte care să te ajute să descrii ce presupune asta... Nu vei mai fi nicicând la fel! Grupul din care am făcut parte la curs este un alt cadou minunat pe care Universul mi l-a dăruit. Acum știu că toți suntem UNU. Fiți binecuvântați voi toți care ajutați la trezirea omenirii!

Clara Maria Bișoc București

(...) Consider că participarea mea la cursul „Trezirea Inimii Iluminate”, sesiunea de „Respirație Conștientă - Întoarcerea Acasa” și sesiunea individuală au pus baza a ceea ce a urmat în Original Feeling Touch și nu numai. Relaxarea corpului fizic, claritatea, curajul în a face ceea ce simt au produs în viața mea schimbări ce mi-au adus acceptare, bucurie, împlinire, sentimentul ca sunt pe calea mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce s-a întâmplat și doresc cât mai multor ființe să atingă cât mai conștient taina inimii lor!

Daniela Baraghin București

(...) Apropo, Adrian, dacă citești aceste rânduri, profunde mulțumiri. Ești ceea ce un adevărat mentor ar trebui să fie, un adevărat deschizător de uși și un exemplu autentic de a oferi fără așteptarea de a primi ceva în schimb, ci doar pentru că simți că așa este drept să faci.

Cătălin Pîrvu București

(...) Vreau să-i mulțumesc lui Adrian pentru toată bunătatea lui, interesul arătat și disponibilitatea lui blândă de a ne ajuta în permanență și a ne ghida în această călătorie minunată.

Mariana Bala București

M-am dus la întâlnirea cu Adrian fiind destul de sceptică. (...) ce mi-a rămas cel mai adânc impregnat în suflet este mesajul pe care îl transmite cu atâta delicatețe în timpul cursurilor sale: "nu poți vedea bine decât cu inima, esențialul este invizibil pentru ochi." Poate vă sună cunoscut ...

Alina Iuliana Pascalin București

— Adrian Constantinescu

Consilier dezvoltare personală. Mentor. Pelegrin spiritual.

Adrian Constantinescu

Consilier Dezvoltare Personală

Mentor și pelegrin spiritual, formator, profesor care a predat peste 400 de cursuri în țară și peste hotare.

Adrian și-a dedicat existența pentru a împărtăși cunoaștere și îndrumare tuturor celor ce aspiră la o viață mai împlinită și armonioasă. În acest scop, a căutat și a integrat în învățăturile sale acele instrumente de dezvoltare personală care să conducă omul pe calea realizării prin simplitate, discernământ și aliniere la legile universale.

El consideră că știința omului de a-și gestiona corect energia pe toate nivelurile – fizic, emoțional și mental – este cheia pentru succes și împlinirea misiunii în viață.

În căutările sale de a-și oferi sieși și celor din jur metode de dezvoltare personală cât mai variate și care să se adapteze unui spectru cât mai larg de tipologii umane, Adrian și-a însușit și a practicat diverse sisteme de cunoaștere în cadrul mai multor școli internaționale. Un loc important l-a acordat tehnicilor inimii și tehnicilor de respirație, fundamentale pentru obținerea echilibrului psihic și a puterii de discernământ. Din acest motiv, Adrian s-a dedicat studierii întregii palete a acestor domenii, pornind de la abordările științifice contemporane până la cele ezoterice, ale vechilor tradiții.

Pe lângă tehnicile experiențiale, folosind inteligența inimii, respirația, mișcarea energiei în corp și forme particulare de atingere, Adrian a acordat o atenție deosebită și sistemelor de profilare personală (cum sunt Cheile Genelor, Astrologia și Human Design), care ajută consistent oamenii în strădania lor de a se autodescoperi și de a-și alinia idealurile și acțiunile cu abilitățile native ale construcției lor.

De-a lungul timpului, Adrian a predat în România și peste hotare peste 400 de cursuri de dezvoltare personală și spirituală printre care: Trezirea Inimii Iluminate, Imageria Inimii, tehnicile HeartMath, Respirație Conștientă, Kriya Yoga (respirația spinală), Cheile Genelor, Original Feeling Touch și Tao. De asemenea, pentru cei ce au fost dornici să guste din frumusețea tainelor spiritului în contexte cu totul inedite, Adrian le-a împărtășit în cadrul unor călătorii inițiatice în locuri sacre ale lumii.

  1. Profesor în cadrul School of Remembering (Drunvalo Melchizedek);
  2. Breath Mastery (Consciouss Breathing – Dan Brule);
  3. Professor Original Feeling Touch (Andrew Fretwell);
  4. Mentor în The School Of the Heart (TSOTH – Daniel Mitel);
  5. Ambasador Gene Keys (Richard Rudd);
  6. Coach licențiat la HeartMath Institute;
  7. Instructor asociat Universal Healing TAO;
  8. Instructor la Breatheology Academy (Stig Avall Severinsen);
  9. Formator, Consilier pentru dezvoltare personală

Scrie-ne și te contactăm noi!

Te interesează să afli toate detaliile privitoare la Tabăra de Respirație Conștientă cu Adrian Constantinescu? Vrei să obții reducerea de grup? Completează formularul și te contactăm noi în următoarele 24 de ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!

Adrian Constantinescu

„Atunci când toate formele de frică și de exaltare părăsesc complet omul, ceea ce rămâne este iubirea.”

Descoperă cele mai recente articole publicate de Adrian pe website, precum și diverse știri privitoare la evenimentele pe care le organizează în întreaga țară. 

Link-uri externe

O scurtă selecție de articole semnate de Adrian Constantinescu care au apărut în diverse publicații online. 

© 2023. Adrian Constantinescu. Toate drepturile rezervate.